بارانگیر

بارانگیر

بارانگیر از جمله ادواتی است که امروزه از آن به منظور جلوگیری از ورود آب حاصل از برف و باران به درون ساختمان استفاده می شود. اگر به دنبال راهی برای جلوگیری از ورود باران، برف و نور خورشید به داخل خانه و  سقف ورودی ساختمان خود هستید، استفاده از این وسیله برای پنجره یک گزینه عالی است.

این وسیله مدرن و به روز را شما می توانید در دو نوع، ثابت و متحرک در بازار مشاهده کنید. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی را هر چند به صورت مختصر اما مفید در خصوص بارانگیر، مزایای خرید و قیمت آن در اختیار شما خوانندگان عزیز و محترم قرار دهیم. با ما تا پایان این متن همراه باشید.

منظور از بارانگیر چیست؟

امروزه عموم افراد از تجهیزات جدیدی به منظور حفاظت از ساختمان در برابر ریزش برف و باران و یا تابش نور مستقیم آفتاب استفاده می کنند. این وسیله کاربردی را در انواع مختلف آن در بالای در و پنجره های ساختمان نصب کرده و بدین ترتیب در شرایط جوی نامساعد از نفوذ رطوبت به بدنه های ساختمان جلوگیری می کند.

بارانگیر یک خانه از پایین

اهمیت استفاده از بارانگیرها

به عنوان راهکاری مناسب برای مقابله با مشکلات نفوذ آب باران به داخل ساختمان و همچنین کاهش تابش نور خورشید به داخل منزل می‌باشد. این تجهیزات برای تامین نیازهای صنایع ساختمانی طراحی و تولید شده‌اند تا جلوی نشت و نفوذ آب باران از طریق پنجره‌ها و درزهای درب‌ها را بگیرند، مشکل خیس شدن کفش‌ها در محل ورودی ساختمان‌ها را رفع کنند، خیس شدن وسایل در بالکن‌ها را جلوگیری کنند و همچنین از تابش مستقیم نور خورشید بر روی درب‌ها و پنجره‌ها و افزایش طول عمر آنها جلوگیری کنند.

بارانگی در زیر باران

اجزای تشکیل دهنده بارانگیر ساختمان

اگر بخواهیم در یک دسته بندی کلی، اجزا و قطعاتی را که در ساختار این پوشش استفاده شده است را برای شما نام ببریم باید به هریک از موارد مطرح شده در قسمت زیر اشاره کرد:

 پایه

جنس این پایه عموما از نوع پلی آمید بوده و برای هر گونه فشار و گرمای ناشی از نور خورشید مقاوم است.

فیکسینگ یا زه پایه

جنس این قطعه نیز از نوع آلومینیوم رنگ شده بوده و کاربرد آن در ثابت نگه داشتن آب بندی کنار دیواره بنا و پوشش باران گیر است تا مسیر آب را به دو طرف پوشش هدایت کند.

پوشش

جنس این قطعه از نوع پلی کربنات و یا طلق آکرولیک بوده و به منظور پوشش ورودی در و پنجره های ساختمان درون شیار پایه و زه باران گیر قرار می گیرد.

رول بولت

این قطعه در باران گیر های متحرک به منظور نصب پایه بر روی دیواره بنا در قسمت بالایی در و پنجره استفاده می شود.

براکت

براکت بارانگیر یک قطعه یا سازه‌ای است که این سازه را به سقف، دیوار یا سطح مورد نظر نصب می‌کند. این براکت‌ها طراحی شده‌اند تا این سازه را به صورت محکم و استوار نصب کنند و تضمین کنند که به درستی در محل مقصد قرار گیرد. هدف اصلی براکت، حمایت و نگهداری از این سازه در مکان مناسب و استحکام آن است.

براکت معمولاً از جنس فلزی مانند فولاد یا آلومینیوم تولید می‌شود، که مقاومت و استحکام لازم را برای نصب بارانگیر فراهم می‌کند. طرح و شکل براکت ممکن است متنوع باشد و به شکلی طراحی شود که بهترین استحکام را در برابر بار فراهم کند و در عین حال زیبایی و هماهنگی با سایر قسمت‌های ساختمان داشته باشد.

نصب براکت به عموماً به وسیله پیچ و مهره‌ها به سطح مورد نظر انجام می‌شود و موقعیت نصب آن بستگی به طرح و مشخصات و نیازهای سازه دارد.

بارانگیر یک خانه با نمای اجر سه سانتی

موارد استفاده از باران گیر

در ادامه موارد استفاده از بارن گیر را برایتان آورده ایم:

بارانگیر پنجره

سایبانی است که بالای پنجره نصب می شود تا از ورود باران، برف و نور مستقیم خورشید به داخل خانه جلوگیری کند. در انواع مختلفی از جمله فلزی، پلاستیکی و چوبی موجود هستند.

بارانگیر بالکن

باران گیر بالکن، سقف یا سایبانی است که در جلوی بالکن نصب می شود تا از ورود باران و برف به داخل بالکن جلوگیری کند. باران گیر بالکن می تواند از جنس های مختلفی مانند پلی کربنات، شیشه، فلز یا فایبرگلاس ساخته شود.

بارانگیر تراس

باران گیر تراس پوششی است که در حیاط خلوت و تراس اجرا می شود که از نفوذ آب به داخل ساختمان جلوگیری می کند. پوشش بارن گیر از متریالی سبک و نشکن می باشد.

بارانگیر درب ورودی

این سازه یک سیستم است که برای جلوگیری از ورود باران و آب به داخل فضای درب ورودی استفاده می‌شود. این سازه معمولاً در بالای درب نصب می‌شود و وظیفه آن جمع‌آوری آب باران است تا به سرریز یا روانش برسد و به داخل فضای درب نفوذ نکند.

این سازه به صورت یک سقف کوچکی که از بالای درب بیرون آویزان می‌شود، طراحی می‌شود. این سازه می‌تواند از جنس فلزی، پلاستیکی، بارانگیر فایبرگلاس یا سایر مواد مقاوم در برابر آب باشد. استفاده از پوشش درب ورودی می‌تواند به حفظ داخل فضای درب ورودی از رطوبت و آب نشتی کمک کند و ظاهر زیبا و مرتبی را حفظ کند.

بارانگیر یک خانه با ورق پلی کربنات

انواع باران گیر

بارانگیرها، که به عنوان سایبان نیز شناخته می‌شوند، در انواع مختلفی عرضه می‌شوند که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. در زیر برخی از انواع باران گیرها را معرفی می‌کنم:

  • پلی‌کربنات: این نوع از مواد پلی‌کربنات ساخته شده‌اند که سبک و مقاوم به ضربه هستند و نور را به خوبی عبور می‌دهند. سقف پلی کربنات برای استفاده در بالکن‌ها و پنجره‌ها.
  • شیشه‌ای: از شیشه‌های مقاوم به ضربه و حرارت ساخته می‌شوند و جلوه‌ای زیبا و مدرن دارند. برای استفاده در فضاهای لوکس و تجاری مناسب هستند.
  • فلزی: این بارانگیر با پایه فلزی، از فلزات مختلفی مانند آلومینیوم یا فولاد ساخته می‌شوند و بسیار مقاوم و با دوام هستند. این نوع باران گیرها برای فضاهای صنعتی و تجاری مناسب هستند.
  • چوبی:از چوب‌های مقاوم در برابر رطوبت ساخته می‌شوند و جلوه‌ای گرم و طبیعی به محیط می‌بخشند. مناسب برای استفاده در فضاهای مسکونی و باغ‌ها.
  • پارچه‌ای: از پارچه‌های مقاوم به آب و اشعه UV ساخته می‌شوند و قابلیت جمع شدن دارند. مناسب برای تراس‌ها، بالکن‌ها و فضای باز رستوران‌ها و کافه‌ها.
  •  پلی‌وینیل کلراید یا PVC: از مواد PVC ساخته شده‌اند که سبک، مقاوم به آب و ارزان هستند. برای استفاده در فضاهای اقتصادی و ساده مناسب هستند.

هر یک از این بارانگیرها با توجه به نیاز و نوع کاربرد، می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای محافظت از باران و ایجاد سایه باشند.

بارانگیر طلقی در یک خانه و درب ورودی آن

مزایای استفاده از بارانگیر

استفاده از باران گیر مزایای زیادی دارد که می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و افزایش کارایی فضاهای مختلف به شما کمک کند. در زیر به برخی از مزایای استفاده از بارانگیر اشاره می‌کنیم:

  • حفاظت در برابر باران و برف: باران گیرها از ورود آب باران و برف به فضای زیرین جلوگیری می‌کنند و مانع از آسیب دیدن مصالح ساختمانی، مبلمان و وسایل موجود در فضای خارجی می‌شوند.
  • کاهش گرما: با ایجاد سایه، از ورود مستقیم نور خورشید به فضا جلوگیری می کند.
  • افزایش فضای قابل استفاده: با نصب بارانگ یر، فضای خارجی مانند بالکن، تراس یا ورودی ساختمان قابل استفاده‌ می‌شود.
  • حفاظت از در و پنجره: از پوسیدگی و آسیب دیدن درب‌ها و پنجره‌ها جلوگیری می‌کنند.
  • نصب و نگهداری آسان: بسیاری از باران گیرها به راحتی نصب می‌شوند و نیاز به نگهداری کمی دارند، که این امر هزینه‌های نگهداری را کاهش می‌دهد.
  • محافظت از گیاهان: در صورت استفاده در بالکن‌ها و تراس‌ها، باران گیرها می‌توانند از گیاهان در برابر باران شدید و آفتاب مستقیم محافظت کنند، که منجر به رشد بهتر گیاهان می‌شود.

بارانگیر یک خانه مدرن سفید

مزایای خرید اینترنتی باران گیر ساختمان

همانطور که اشاره شد؛ بارانگیر از جمله تجهیزات کاربردی است که بسیار مورد استقبال قرار گرفته و در واقع شخص با هزینه به نسبت کم که برای خرید آن پرداخت می کند، می تواند از نفوذ رطوبت و آب  از طریق پنچره به درون ساختمان خود جلوگیری کند. این وسیله وزن بسیار کمی داشته و می توان آن را در دو نوع متحرک و ثابت از بازار خریداری کرد.

باران گیر را می توان همانند نورگیر سقفی و نورگیر حبابی در انواع طرح های زیبا و منحصر به فرد و همچنین متناسب با نما و رنگ ساختمان از بازار تهیه کرد و در عین استفاده کاربردی از آن، جلوه ای زیبا به نمای ساختمان خود بخشید.

بارانگیر تراس یک خانه که سایه روی آن افتاده است.

قیمت بارانگیر

قیمت این گونه از تجهیزات به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی داشته که از جمله آن ها مدل، طرح، اندازه، نوع و تعداد باران گیر درخواستی مشتری می باشد. از سویی دیگر عوامل تاثیر گذار خارجی نظیر نوسانات بازار ارز و شرایط اقتصادی کشور تاثیر خود را بر فرآیند طراحی و تولید این محصول خواهد گذاشت.

بنابراین بهتر است که برای کسب اطلاعات دقیق تر در خصوص خرید اینترنتی بارانگیر پنجره  و مدل های مختلف باران گیر، سقف ورودی ساختمان و انواع نورگیر سقفی موجود در بازار  نصب باران گیر و استعلام قیمت به روز رسانی شده آن با کارشناسان ما از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.

قیمت باران گیر پنجره فایبرگلاس

قیمت دقیق باران‌گیر فایبرگلاس 25 به عوامل مختلفی مثل اندازه، جنس فایبرگلاس، طرح و برند بستگی دارد. برای دریافت قیمت دقیق و مشاوره بهتر، با متخصصان نورگیرساز تماس بگیرید. آن‌ها می‌توانند با توجه به نیاز شما، بهترین گزینه را پیشنهاد دهند و قیمت دقیق را اعلام کنند.

قیمت باران گیر پنجره

قیمت دقیق باران‌گیر پنجره به عواملی مثل اندازه، کیفیت فایبرگلاس، طرح و برند بستگی داره. برای اطلاع از قیمت دقیق و مشاوره بهتر، با متخصصین نورگیرساز تماس بگیرید.

کلام آخر

بارانگیر با محافظت در برابر باران، کاهش گرمای خورشید و ایجاد سایه، استفاده از فضای خارجی را در هر شرایط جوی ممکن می‌سازند. این ساختار با افزایش زیبایی، حفاظت از درب‌ها و پنجره‌ها، و کاهش مصرف انرژی، نقش مهمی در بهبود و کارایی فضاهای مختلف ایفا می‌کنند. نصب و نگهداری آسان نیز از مزایای باران گیرهاست.

نورگیرساز