تاریخچه استفاده از نورگیرها در معماری

تاریخچه استفاده از نورگیرها در معماری

نورگیر چیست؟ چگونه بوجود آمد؟ اولین باری که از آن استفاده شد چه زمانی بود؟ وقتی برای بار اولین بار نام نورگیر را می‌شنوید شاید درباره‌ی آن اطلاعی نداشته باشید و سوالات مختلفی برای شما پیش بیاید. در این مطلب همراه ما باشید تا به معرفی انواع نورگیر بپردازیم و همچنین درباره‌ی تاریخچه‌ی نورگیر‌ها صحبت کنیم.
همچنین اگر که به خرید انواع مختلفی از سقف پاسیو علاقه‌مند هستید می‌توانید به وبسایت ما مراجعه کنید. در بخش پشتیبانی وبسایت می‌توانید با صحبت با پشتیبان ما درباره‌ی انواع مختلف سقف استخر و سقف ورودی ساختمان پرس و جو کنید و اگر به نصب آن‌ها علاقه‌مند بودید؛ اقدام به خرید کنید. تیم مجرب ما با پشتیبانی حرفه‌ای و البته محصولاتی با کیفیت تمام تلاش خود را دارد تا رضایت مشتری را جلب کند.

نورگیر چیست؟

نورگیر چیست؟ قسمتی از محیط و ساختار یک ساختمان یا یک سازه می‌باشد که هدف اصلی آن تهویه هوا یا هدایت و ایجاد روشنایی در آن محیط با استفاده از منابع طبیعی است. درصد بیشتری از نورگیر‌ها از جنس شیشه می‌باشند تا بتوانند به راحتی نور آفتاب را منعکس کنند.
برای اشاره به تاریخچه‌ی نورگیر‌ها می‌توان به طور خلاصه گفت که در ابتدا نورگیرها توسط تمدن باستان مصر و توسط فرمانروایان آنجا استفاده می‌شدند. برای مثال می‌توان به کاخ نوسوس در جزیره کرت اشاره کرد. یکی دیگر از مثال های دیگری که می‌توان زد آثاری است که در روم به جا مانده است.
برای نصب و خرید انواع مختلفی از پاسیو بارانگیر، نورگیر سقفی و نورگیر حبابی به وبسایت ما مراجعه کنید یا با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

نقش نورگیرها در معماری

اول از همه باید بدانید که استفاده از نورگیر‌ها به چه زمان باز می‌گردد. از ایام گذشته شاهد استفاده از نورگیرها بوده‌ایم، وسایلی که همانطور که از نامشان پیداست برای جذب نور استفاده می‌شده‌اند. معمولا نورگیری و تهویه ی هوای ساختمان‌ها، به وسیله‌ی پنجره‌های روی دیوار و یا بخش های تعبیه شده برای تهویه تامین می شوند. اگر به صورت عمیق‌تری بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که تاریخچه استفاده از نورگیر، به دوران تمدن باستان در مصر و در کاخ نوسوس مربوط به اقریطس، تمدن باستان عصر مفرغ در جزیره کرت بر می‌گردد. همچنین نمونه‌هایی از نورگیر از زمان‌های قدیم به جا مانده که توسط رومی‌ها ساخته شده‌اند. نورگیرها با توجه به ثبت اختراع اولین بار در تاریخ ۱۹۳۴ به منظور کاهش استفاده از روشنایی الکتریکی به کار رفتند که به ما اجازه دادند تا در طول روز از نور طبیعی از طریق پشت بام استفاده کنیم.

همچنین بدانید: نورگیر سقفی مدرن

نقش نورگیرها در معماری

ویژگی نورگیرها در معماری

نورگیر‌ها در انواع مختلفی وجود دارند که هر کدام آن‌ها دارای مزایا و نکات مثبت متفاوتی هستند اما کاربری‌هایی وجود دارند که در بین تمامی آن‌ها یکسان هستند. در این بخش به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • استحکام بسیار بالا در برابر وزن
  • عایق بودن در برابر انواع مختلف واکنش‌ها
  • شفاف بودن برای عبور نور
  • ستفاده از روشنایی طبیعی خورشید
  • ارائه تهویه مناسب برای خانه
  • کاهش رطوبت محیط
  • مناسب برای رشد گیاهان
  • چشم انداز زیبا در شبانه روز
  • افزایش زیبایی خانه
  • بهینه سازی در مصرف انرژی

انواع نورگیر‌ها در معماری

همانطور که گفتیم نورگیر‌ها در انواع مختلفی وجود دارند که باعث تنوع و همچنین کاربری مختلف آن‌ها می‌شود. در این بخش از مطلب به معرفی انواع آن‌ها می‌پردازیم و همچنین به صورت مختصر به بررسی برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

  • نورگیر سقفی قوسی
  • نورگیر سقفی گنبدی
  • نورگیر سقفی حبابی
  • نورگیر سقفی هرمی
  • نورگیر سقفی قوسی

همچنین بدانید: قیمت نورگیر پشت بام

انواع نورگیر‌ها در معماری

این نوع از نورگیر‌ها اغلب برای پوشش سقف پاساژ‌ طبقه اول یا مراکز تجاری استفاده می‌شوند. همچنین قابل توجه است که مواد اولیه برای تولید این نوع نورگیر ورقه‌های پلی کربنات و یا ورق آکرولیک با تنوع رنگی متفاوت می‌باشد. برای خرید و نصب سقف حیاط خلوت و سقف پاسیو به بخش فروشگاهی وبسایت مراجعه کنید.

نورگیر سقفی گنبدی

این نوع از انواع نورگیر سقفی را می توان با قطر مشخص و مورد نیاز، طراحی کرده و توزیع کرد.

نورگیر سقفی حبابی

 نورگیر کوپل از نورگیر‌های است  طول است که از  عمر بالایی برخوردار هستند و علاوه بر کارکرد مناسب، زیبایی خاصی نیز به خانه‌ی شما می‌دهند.

بیشتر بخوانید: نورگیرسقفی مناسب اتاق خواب

نورگیر سقفی حبابی

نورگیر سقفی هرمی

از دیگر نوع اجرای سقف نورگیر میتوان به نورگیر حرمیاشاره کرد ، که طراحی و اجرای آن نوع خاصی ندارد و به عهده‌ی مشتری است. با استفاده از نورگیر هرمی علاوه بر ویژگی های مثبت آن، می توانید سقف کاذب ساده ساختمان خود را به وسیله این نورگیر بلندتر نمایش دهید. هم چنین استفاده از نورگیر هرمی به جای نورگیر مسطح، سبب می شود تا آب باران و برف در قسمت نورگیر تجمع نکند و در نتیجه به داخل راه نیابد. همچنین اگر به خرید انواع مختلفی از پاسیو بارانگیر، نورگیر سقفی و نورگیر حبابی علاقه‌مند هستید، می‌توانید به بخش فروشگاه وبسایت ما مراجعه کنید.
ممنون که تا پایان این مطلب همراه ما بودید، امیدواریم از مطالعه محتوا لذت برده باشید و موارد گفته شده برایتان مفید بوده باشد. ما سعی داریم تا با ارائه‌ی بهترین کیفیت همراه با قیمتی مناسب جلب رضایت مشتری را الویت اصلی خود قرار دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره چت واتساپ
ارسال پیام در واتساپ